arbbPrishtinë, 3 korrik (Kosaperess)  -Arbenita Geci 19 vjeçare nga Llausha e Skenderajt vuan nga sëmundja e mëlçisë e cila tani ndodhet në një spital në Turqi dhe është në gjendje të rëndë shëndetësore.

 Arbenitës i duhet të bëjë transplantin e mëlçisë për të shpëtuar e që kushton 60 mijë euro të cilat për familjen e saj janë një shumë e madhe.

Ajo kërkon ndihmën e shoqërisë dhe dashamirëve vetëm deri me 9 Korrik.

Për të ndihmuar Arbenitën mund të kontaktoni në këtë numër të telefonit +377 (0) 44 422 /194. (BABAI I ARBENITES)

Numri i xhirollogarisë e keni në FOTO.

Ju lutemi SHPËRNDAJENI sa më shumë këtë foto pasi dikush nga shokët tuaj e sheh e i del në ndihmë.

arbbj11

SHPËRNDAJE