Ndërtimi i Xhamisë së re në Tiranë, një projekt që zvarritet prej dy dekadash, duket se do të jetë një realitet për besimtarët e kryeqytetit të Shqipërisë, të cilët deri më tani në mungesë të hapësirave, u është dashur të falen në bulevardin kryesor.

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Gazmend Aga, se tashmë realizimi i projektit të ri, është një aktualitet që po zhvillohet dita-ditës në zyrat e Bashkisë së Tiranës dhe Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.

Xhamia e re është konceptuar si një qendër kulturore islamike shumë-funksionale.

SHPËRNDAJE