http://www.botasot.info/img/shamia.jpgNjë hulumtim i Qendrës për studime humanistike “Gan Bobi”, tregon se 42.7 për qind të të anketuarve kanë kërkuar që lënda fetare në hyjnë në planprogramin e rregullt në shkolla, ndërsa 42.4 për qind kanë kërkuar lejimin e shamisë.
Në një tryezë të organizuar nga Forumi 2015 me temë ”Interesi publik dhe religjioni”, janë prezantuar edhe të dhëna ta tjera rreth opinioneve të qytetarëve rreth çështjes së religjionit në Kosovë.

SHPËRNDAJE