Tifozët e Bayer Leverkusen po duket se po e shijojnë në maksimumin titullin e parë në histori të klubit, pasi kanë mbetur pak minuta deri te zyrtarizimi.

Kur kanë mbetur edhe pak minuta deri në fund të takimit në golin e katër të shënuar të Florin Wirtz, tifozët pushtuan fushë.

Pas disa minutash, ku lojtarët luteshin që ata të dilnin jashtë, ndeshja vazhdoi.

Bayer Leverkusen shënoi edhe njëherë për të mbyllur ndeshjen me rezultat 5-0.

Një gëzim i jashtëzakonshëm i tifozëve që zbritën në fushë dhe festonin me lojtarët.

SHPËRNDAJE