Presidenti i Serbisë, Boris Tadiq ka falënderuar emirin e Kvajtit, për siç thuhet “politikës parimore” të këtij vendi arab i cili nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës. Në këtë mënyrë i ka dhënë i shans dialogut të Beogradit dhe Prishtinës, ka thënë Tadiq në takimin me emirin e Kuvajtit sheikun Sabah al Ahmed al Xhaber al Sabah, gjatë vizitës që i bëri dje këtij vendi.

SHPËRNDAJE