Sipas një studimi, mbi inteligjencen e shqiptarëve dhe serbëve,u arrit në përfundimin se shqiptarët janë më të zgjuar.

 

Studimi është bërë nga profesori britanik Lynn dhe ai finlandez Vanhanen.

 

Sipas tyre, shqiptarët kanë një koeficient inteligjence (IQ) prej 90 pikësh. Koeficienti i inteligjencës për serbët llogaritet në 89 pikë.

 

SHPËRNDAJE