Një ekip i reportervë të agjencisë informative « Presheva Jonë » po qëndron në Dobrosin me vëzhgues  ndërkombëtar dhe disa gazetarë të huaj…  Në reportazhin special drejtpërsëdrijti nga Dobrosini me foto e anketa rreth situatës këto 48 orët e fundit ju sjell nesër (e diele) agjencia “Presheva jonë” . Nesër do të mësoni më shumë se sa plumba u shkrepër refal për vetëm 20 minuta kundër  postit policor në  Dobrosin dhe si « shpëtuan »  policët  dhe pse nuk pësoi asnjë anëtarësi i njësive të « Lëvizjes së Lirisë ».  Cka thonë banorët e Dobrosinit, pse disa policë serbë refuzojnë të shërbejne në postin e policisë së Dobrosinit ..Pra për gjitha këto mund të lexoni nesër më gjerëisht në reportazhin special drejtpërëdretji nga fshati ku fishkëllojn e bashkarisht plumbat dhe zogjtë…nga fshati i rrezistencës  shqiptare, nga  Dobrosini.

SHPËRNDAJE