emrimsuasaMusë, musë kush ta ka trrusë..Ermira Mehmeti orgazëm ne tel me Musa Xhaferin, ia ha krejt… ngulja…(Incizim) (18 +)

Hotline mes Ermira Mehmeti dhe Musa Xhaferi

ermmmShqiptarët kudo në botë ndihen të turpëruar se kush i përfaqëson ata. Nuk ka turp më madh, dhe që nuk ka si lahet se sa kjo bisedë neveritëse, poshtëruese dhe e ndyrë për shqiptarët. Turp!/Shqiptari.eu.

një video-hotline mes deputetes së BDI-së, Ermira Mehmetit dhe zyrtarit të kësaj partie njëherit edhe Zv. Kryeministër i Maqedonisë Musa Xhaferi.

Ju sjellim të transkriptuar bisedën mes tyre, e cila përmban një fjalor banal, transmeton Bota Sot.

Ermira: Allo

Xhaferi Allo

Ermira: PO

Xhaferi: Cka je…Tka nxon gjumi a?

Ermira: ahhh

Xhaferi: tka nxon gjumi?

Ermira: Jo mka nxon perfundi

Xhaferi: Auuu

Ermira: ëëëë

Xhaferi: Qenro

Ermira: a?

Xhaferi: a po mun qenron?

Ermira: Jo valla hiqq

Xhaferi: Jo a?

Ermira: Jo

Xhaferi: Me siguri tka shpu me najsen

Ermra: Po mka shkpu mka shpu

Xhaferi: Po a

Ermira: emmmm

Xhaferi: Edhe?

Ermira: Ahhhh

Xhaferi: Edhe, pshtove?

Ermira: Jo hala skam pshtu

Xhaferi: Pse moj?

Ermira: Ahhhh

Xhaferi: Kputja krejt. A di cka?

Ermira: He

Xhaferi: Duhesh me ja mposht pallwn, me ja pushtue

Ermira: Offff… Ja ha krejt

Xhaferi: Eh qeshtu kallxo

Ermira: Ja ha krejt

Xhaferi: Qeshtu…pushtoja

Ermira: Po

Xhaferi: Armet i ki te forta me ja pushtu, ta kajsha nanen

Ermira: Ngulja

Xhaferi: Po

Ermira: Ahhh

Xhaferi: Veq duhet me zgjedh ku

Ermira: Ahhh

Xhaferi: Me zgjedh ku

Ermira: Perpara… Perpara se duhet me ja dhon farat

Xhaferi: Mo ku e don kshtu perpara masanej

Ermira: Ti e din

Xhaferi: Po a

Ermira: Palen ku duhet me e qu

Xhaferi: Po ama para se me bo

Ermira: Aaaa

Xhaferi: Paraprakisht ku e don

Ermira: Paraprakisht e don mrapa

Xhaferi: Poa

Ermira: uhhhhh

Xhaferi: Ç’the ashtu

Ermira: boll mire

xhaferi: Po, je bo gati?

Ermira: Ahhh

Xhaferi: Mir ja ka bo

Ermira: Ahhh

Xhaferi: Mire ja ka booo

Ermira: Po de po

Xhaferi: Ti duhesh e ja rras krejt

Ermira: Uhu

Xaferi: Me tmrros krejt me qa krejt

Ermira: Uhhhëë

Xhaferi: Me ja qa krejt

Ermira: Po

Xhaferi: qashtu me ja qa krejt

Ermira: ëëë

Xhaferi: me pallu krejt

Ermira: ëhë

Xhaferi: me shky krejt

Ermira: ëhë

Xhaferi: A?

Ermira: Po a

Xhaferi: me e punu

Ermira: Oooowww

Xhaferi: Me punu krejt

Ermira: Ooowww

Xhaferi: Hë

Ermira: ahhh

Xhaferi: Qeshtu, me ja derdh krejt qeshtu

Ermira: Ahhh

Xhaferi: More vesh a jo

Ermira: Jo

Xhaferi: Cka?

Ermira: Smora vesh kurgjo

Xhaferi: Pune ondrre thuj usht

Ermira: Ahhh

Xhaferi: Anderr

Ermira: O sa mire e punon breeee

Xhaferi: Uuuu

Ermira: Sa mire e punon bree

Xhaferi: Duhet Duhet, e meriton o idiot, a more vesh a jo

Ermira: Ja po po

Xhaferi: A

Ermira: Sa mir e punonnn

Xhaferi: E meriton

Ermira: oww bre

Xhaferi: E meriton, ë?

Ermira: Shyqyr qe e punon qshtu

Xhaferi: Shyqyr qe e meriton

Ermira: ë

Xhaferi: Hajt se ika, ma shkrun qat pyta te fundit

Ermira: Ani?

Xhaferi: Vij t’hanen kshtu, mos ma rrudh, origjinal, krejt kshtu tej per tej

Ermira: Ehe

Xhaferi: Ajo eshte veq a

Ermira: Duhet negociata, t;kalon mendja

Xhaferi: Jo jo keshtu mos ma rrudh, le ate muhabet, mos ma rrudh. Amo per momentin njeriu sdi ku shkon

Ermira: Ashtu eshte

Xhaferi: Çka nuk mennon

Ermira: Nuk din ku shkon

Xhaferi: Ashtu ashtu eshte, ta shtojme porosine

Ermira: Hajt

Xhaferi: Hajt

SHPËRNDAJE