poilkjjjLion, 3 shkurt -Marlind Pasha në France, nje qytetar shqiptar është ven nën arrest shtëpiak që prej javësh me gjithe gruan e tij Nadiren dhe tre fëmijët e tyre (12 dhe 8 vjec si dhe nje foshnje 18 muajushe) pasi ai nje kulete te gjetur me para (me 80 euro dhe nje karete banke) e ka lajmeruar ne polici. Dhe keshtu shqiptari për ketë gjeste të mirë tash e ka paguar shtrenjte nga policia franceze, njofton  agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te gazetes “Le Figaro”

 

 

Gjesti i mire i shqiptarit dhe gjesti i keq i policise franceze duket se ne France nuk vlene kush ben mirë,  gjen mirë. Apo, mos valle duhet me bërë keq, me gjet mirë ?!

 

Kesaj i thone me hy per nje fije kashte e mos me mujt me dal prej gjashtë.. Kjo nodhi kur xhandarët e Largentiere (Ardeche) fer Lionit te Fracnës pasi dorezoi kuleten ne nje post te policisë, ata pasi e kane pyetur se çfarë po bënte në Francë, e kane kuptuar se ëshete azilkeruse dhe aty per aty kan arresruatuar deh ndja toij kane nisur hetimet duke ju konfirmkaur pasaporta i cili tash kercnohet me debim nga France drejt Tiranës, shkruajn e mediat franceze, transmeton agjencia e lajmeve  “Presheva jonë”

 

“Kam biseduar per kërkesën time për azil. Polici eshte e njohur per ket proces timin. Une s jam keut ilegal. Une nuk i kuptoj oliocinme spe ma muarren pasaporten dhe pse me ilozojne keshut me fmije t e mi duie me kercnuar pë rlargim nga territori mi Francës..”, shpjegon Marlind Pasha. Që atëherë, dëbimi i tij eshte ne rrezik familje dhe paraqitur ankesë, ceshja e tij do te diskutohet javene ardhsme nga Gjykata Administrative Lion.Një apel do të shqyrtohet të martën për të ndaluar deportimin e tyre.

 

Kesaj i thone me hy për një fije kashte e mos me mujt me dal prej gjashtë.. Sidoqoftë, ky gjest i policise nuk eshte mirëpritur nga mediat franceze simdos organizaat qe mbrojne azilkerusit, seps eme ekte gjest t ekeitj shiptari, polcia jen nje mesazhe te keq, duke ju lene hapsire personave te tjere qe nga sot t’mos lajmerojne fare ne polici kuletat e gjetura ?! Keshtu ndodh kur shembullin e mire bëhet shembull i keq ?! Pra, nga ky “incident” rasti kur gjesti i mire i shqiptarit dhe gjesti i keq i policise franceze duket se ne France nuk vlene kush ben mirë,  gjen mirë. Apo, mos valle duhet me bërë keq, me gjet mirë ?!

SHPËRNDAJE