Disi  mund të kuptohet, e han pazari at shishen e atij serbit me emrin Martinovic i cili ja kishte gjetur një vend në trupin e tij ..Amo kjo e kësaj serbes e pakuptueshme dhe e pabesueshme edhe pse e vërtetë. Serbja ka shkruar një “histori” të dashurisë, së saj ndaj pishës e  cila paska bërë seks me të ?!…Ajo përund në spital, mjeket”në kontgroll…Vazhdon , por përmnes Like…për shkak fotove të pahijshme për fëmijët…Jufalmdnerit për mirëkuptim.

[wp-like-locker]…kjo është kjo një histori e çuditshme na vjen nga fqinjët tanë serbë, dicka mës humës e manjakizëm..

M. Garavic nga Beogradi u detyrua të kryente urgjentisht një operacion në organet seksuale. Mjekët nxorën prej andej, një boçe pishe, e cila i kishte mbetur brenda. Pas një operacioni që zgjati plot 2 orë, mjekët arritën ta shpëtonin. Sipas tyre, gruaja fatkeqe ndjente vetmi dhe dëshirë të madhe për të kryer marrëdhënie seksuale.

Kështu, ajo preu një boçe pishe nga një pemë dhe e vendosi në organin e saj. Por boça i mbeti brenda kur u përpoq ta nxirrte dhe si rezultat, iu nënshtrua operacionit në sallën e kirurgjisë.[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE