Në këtë situatë të krijuar nga virusi Covid19, i cili ka prekur cdo pore të jetës së qytetarëve, kontrollimi teknik i automjetev “Royaj” në Preshevë dhe Bujanoc ka menduar për të gjithë ju, që të ua lehtësojë jetën dhe punën.
Tek kontrollimi teknik “Royal”, prej tash, keni mundësi që makinën tuaj ta regjistroni sot, ndërkohë për pagesën të ngarkoheni me vetëm nga 25% të shumës totale përgjatë katër muajve të ardhshëm.
Mos e humbisni një mundësi fantastike që ua ofron kompania “Royal”, shkoni vetë dhe zbuloni edhe shumë mundësi tjera ekskluzive që i ofron vetë`m kjo kompani.
Kontakt:
017 668743
062 8562588 🚖🚘

SHPËRNDAJE