Ndërkaq,tubimin e fundit që shënoi edhe mbylljen e fushatës parazgjedhore të Rilindjes Demokratike , fol lideri i këtij subjekti Ramiz Latifi,i cili paraqiti sukseset e kësaj parti dhe paraqiti para të pranishmëve ,arsyet e votimit  të partisë së tij,në veçanti elaboroi angazhimin e RD-së për përmirësimin e standardit jetësor të këtij subjekti.

Preshevë,3 maj

Rilindja Demokratike e Preshevës sot ka mbajtur tubimin e fundit promovues  në shtëpinë e kulturës në Preshevës. Në këtë tubim,Rilindja Demokratike edhe njëherë paraqiti arsyet  e themelimit të kësaj partie si dhe arsyetoi se pse  votuesit duhet ta votojnë këtë subjekt politik shqiptar. Tubimi filloi me antonimin e himnit kombëtar dhe fill pas  tij  filloi paraqitja në skenë e 38 kandidatëve të mundshëm për  mandatet e këshilltarëve në asamblenë  e ardhshme komunale të Preshevës. Ndërkaq,tubimin e fundit që shënoi edhe mbylljen e fushatës parazgjedhore të Rilindjes Demokratike , fol lideri i këtij subjekti Ramiz Latifi,i cili paraqiti sukseset e kësaj parti dhe paraqiti para të pranishmëve ,arsyet e votimit  të partisë së tij,në veçanti elaboroi angazhimin e RD-së për përmirësimin e standardit jetësor të këtij subjekti. a. i. (Presheva jonë)

SHPËRNDAJE