(AIK-Presheva Jone)

 

Kryetari i PS-së, Edi Rama, deklaroi për mediet se kryeministri Sali Berisha duhet të pranojë zgjedhjet e reja, si zgjidhja e duhur për kthimin e normalitetit politik në vend. Sipas Ramës, sulmet që Berisha i bëri në seancën e fundit plenare dhe në ditët e kaluara opozitës për video-përgjimin, “janë thirrja më e thellë për popullin që të ngrihet në demonstratë në 21 janar, jo për të mbështetur PS në demonstratë, por për të hequr kusarët nga qeveria”. Përfaqësues të Opozitës së Bashkuar kanë theksuar dhe një herë të martën se demonstratat që do të rinisin në 21 janar do të jenë më të fuqishme dhe më të forta, për rrëzimin e qeverisë.

SHPËRNDAJE