Nje lider nga Presheva eshtë pare sot ne Prishtine, si pjesemarres  i zgjedhje te sotme. Eshte ky Ramgi Mustafa nga PDSH. Mustafa keto zgjedhje i ka quajtur demokratike dhe transparente qe duhet te sherbejne si shembull per vende ne rajon, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Mbi 10.000 votues nga Lugina e Presheves votues ne Kossovë

Résultat de recherche d'images pour "ragmi mustafa thaci"Sipas burimve tona, duket se Ragmi Mustafa ka votuar Hashim Thacin meqe njihet si “jaran” i tij nëse kemi parasysh simpatin ndaj tij dhe nje ser takimesh.

Fillimisht z.Mustafa ka thene para mediave se ka dyshetësine, kupto dy pasaporta, ate te Republikës se Serbise dhe Republikes se Kosovës dhe eshte e drejte e tij legjitime per te votuar. Sipas burimeve te gjencise së lajmeve “Presheva Jonë” ne Kosovë sot kane votuar edhe mbi 10 mije shqiptare nga Lugina e Preshevës te perqëndruar kryesisht ne Fushe Kosovë, Gjilan dhe Prishtinë…

Ai sot ka votuar ne Prishtine per nje Kosove me te mire. Lideri i PDSH-së duke bere një krahasim mes zgjedhjeve ne Serbi dhe Kosovë tha se kete zgjedhje dallojne si dita me naten, sepse ne Serbi nuk jan demokratike meqa ke “vezhgues” ke policinë, kurse ne Kosovë nderkombetaret. Nèe Kosve polcia mban rendin dhe te pret dukle buzqeshur, ne Serbia polcia te shikon mrfrolur dhe te kercnon dhe je nen prresion per te te votuar e drjete kjo ndekrombetare e co personi.”  Ai ne fund tha se Lugina e Presheves, nese sot jo, neser sigurisht do jete pjese Kosoves.

SHPËRNDAJE