rugovaasssddSonte është transmetuar emisioni Zona Express. Në dokumentarin “Misteri i vdekjes së Presidentit”, tre personalitete të njohura kanë hedhur dyshime se Ibrahim Rugova nuk ka vdekur nga kanceri.

Shikojeni emisionin për të kuptuar se ku i mbështesin ata pretendimet se Lideri Historik i shqiptarëve të Kosovës mund të jetë helmuar.

Ibrahim Rugova nuk ka vdekur nga kanceri, e  helmuan koalicionistët e Isa Mustafës e kane thene edhe ids nderkoimbëtare. Madje ne raporte te shërbimeve dhe insticioneve te hetimeve nderkormbëtare, sips “Presheva jonë”  raporte keto te pergatitur nga amerikan eshte thene se pas luftes ne Kosovë ka pasur tentimedhe likudime me motive politike tek undershtareve polik, duke aluduar ne rkeun e LDKJ-së, si viktimat e ketyre atretateve

SHPËRNDAJE