FOTO:MUPAnëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Novi Sad sekuestruan 12 kilogram marihuanë dhe arrestuan S.A (21) nga Presheva, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Sipas deklaratës së Drejtorisë së Policisë së Novi Sadit, ai dyshohet se ka kryer veprën penale të prodhimit dhe tregtimit të paautorizuar të narkotikëve.

Sasia e drogës u gjet mbrëmë nga policia në Vrbas, e fshehur në bagazhin e veturës në të cilën e kishin vendosur të dyshuarit.

I dyshuari A.S. ndalimi urdhërohet deri në 48 orë, pas së cilës, me akuza penale do të sillet në Prokurorinë e Lartë Publike në Sombor.

SHPËRNDAJE