Operacioni policor i realizuar nga Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotikë të Policisë së Kosovës rezultoi me arrestimin e disa personave dhe konfiskimin e mbi 250 kg të substancës narkotike.
Në njoftimin por media të Policisë së Kosovës thuhet se operacioni është realizuar në dy rajone të Kosovës, gjatë të cilit janë kryer edhe disa bastisje.

SHPËRNDAJE