Me ftesë të Republikës së Shqipërisë, Zëvendëskryeministri i Kosovës njëherit Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, Slobodan Petroviq sot do të nsië një vizitë dyditore në Shqipëri ku do të zhvillojë takime më përfaqësues të lartë shtetit shqiptar.

Gjatë vizitës, Zëvendëskryeministri Slobodan Petroviq do të takohet me Presidentin e Shqipërisë Bamir Topi, Kryeministrin Sali Berisha, Kryetaren e Parlamentit Jozefina Topalli, Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme Edmond Haxhinasto dhe Ministrin e Punëve të Brendshme Bujar Nishani

SHPËRNDAJE