SONDAZH I REDAKSISË: Lexues, vizitorë të nderuar qe dy ditë redaksie e agjencisë informative kombëtare “Presheva Jonë” ka nisur me sondazhin e vet, për lexuesit, vizitorët e vetë duke ju përgjigjur pyetjes se “Cili është lideri më i preferuar i juaj në Luginën e Preshevës i cili po i ndihmon popullatës dhe po kontribuon avancimit të proceseve ?

Preshevë, 17 qershor /AIK-Presheva Jonë

Këtë sondazh redaksional që r praktikojnë edhe agjencinë e mëdhe botërore. mund ta gjeni në anën e djathtë të web faqes së agjencisë, aty menjëherë nën facebook apo nën rubrikat tona standarde NO COMENT dhe kouriozitete. Në atë sondazh-tabelë mund të klikoni për liderin e juaj më të preferuar. Me ketë sondazh, nuk don të thotë se radaksia jonë bënë fushate para zgjedhore të cilat do të zhvillohen vitin e ardhshëm në Luginën e Preshevës…dhe nëse bëhet fushatë, bëjnë lexuesit dhe vizitorët tanë të cilët janë pjese e elektoratit të Luginës së Preshevës..

Gjatë 48 orëve të fundit që kur është bërë publik sondazh ka pasur 65 votues për 8 liderët e njohur të Luginës së Preshevës. Për momentin Riza Halimi deputet dhe kryetar i PVD-së në listën e sodazhit është duke prirë me 16 24.6% votime . T’ju përkujtojmë se sondazhi do të zgjas deri më 28 Nëntor 2011 (me rastin e një vjetorit të themelimit të  AIK “Presheva Jonë”) pikërisht kur do të votoj edhe votuesi i fundit, duke shpresuar me shifrën 1000-të. Pra ja lista aktuale e cila nuik eshte definitive dhe natrisht priten lëvizje, ndryshime…E gjithë kjo varet nga lexuesit, vizotët tanë duke zgjedhur liderin e tyre më të preferuar..(k.m)

 

Riza Halimi 16 24.6%

Ragmi Mustafa 13 20%

Shaip Kamberi 12 18.5%

Orhan Rexhepi 7 10.8%

Jonuz Musliu 6 9.2%

Skender Destani 6 9.2%

Fehmi Beja 3 4.6%

Galip Beqiri 2 3.1% 

SHPËRNDAJE