REDAKSIA E AIK “PRESHEVA JONË” NË  BASHKEPUNIM ME MPJ EDHE PSE JANË “ARMIQË” TË SHTETIT  TONË MEGJITHATË,  NË  KËTO DITË TË FTOFTA ACARI-DIMRI NE JEMI PËRKUJDESUR PËR TA..PRA, PËR GJITHË ATA  QË NUK E  NJOHIN REPUBLIKËN  E  KOSOVËS KEMI SIGURUAR NJË „BUNKER“ TË NXEHTË…

BILE EDHE ME  PAK PARFUM NATYRAL. KY BUNKER DEDIKUAR ARMIQVE TË  E PAVARËSISË DHE MIQVE TË SERBISË NUK ËSHTË I  NDERTUAR NGA  ENVER HOXHA, POR  NGA ENVER HOXHAJ…PRA MIRË SE VINI GREKË, RUSË, SERBË, SLLAVE, SERBOFILE…MOS HARRONI TË MERRNI MASKA ME VETE..

SHPËRNDAJE