13816817_651946564969052_1632050287_nPër herë të parë në Luginë të Preshevës, mbahet shkolla verore “Presheva Summer School 2016”, nën moton e Lidershipit! Shkolla verore organizohet nga të gjitha Unionet Studentore të Luginës së Preshevës në trevat shqipfolëse!

Gjimnazistë dhe studentë nga mosha 17-24 vjeçe, do të kenë mundësinë të dëgjojn ligjerata nga akademikë dhe njerëz me ndikim të madh në trevat shqipfolëse, të debatojn, të punojn në “workshops” dhe shumë aktivitete tjera! 8-11 Gusht, pranë Kuvendit të Komunës së Preshevës!

Aplikimet janë hapur nga data 20 korrik dhe mbarojnë në datën 2 gusht.
Për më shum informata : https://www.facebook.com/PreshevaSummerSchool/

SHPËRNDAJE