Si zakonisht,fjalën përmbyllëse të tubimit të parafundit promovues  e mbajti  kryetari i PDSH-së Ragmi Mustafa,ngriti lart kontributin e rahovicasve në angazhimin e tyre për çështjen kombëtare si ne Luftën e Dytë Botërore dhe herës së fundit të luftës së UCPMB-së.    

Preshevë,1 maj

Partia demokratike Shqiptare ka mbajtur sonte tubimin e parafundit promovues të saj në Rahovicë të Preshevës me ç’rast ka promovuar kandidatët e mundshëm komunal për asamblenë e ardhshme të Preshevës. Tubimi promovues në Rahovicë filloi me intonimin e himnit kombëtar për të vazhduar pastaj me prezantimin e kandidatëve .cili shih për këtë,i para  masës së tubuar që kishin mbushur përplot  restorantin ,foli Mitat Sqipi,i cili elaboroi rezultatet e arritura të PDSH-së. ndërkaq Raif Fazliu, dha një kronologji të të arriturave në Rahovicë duke shkëputur ndërtimin e infrastrukturës sidomos  ndërtimin e rrugëve të asfaltuara  dhe përmirësimet e infrastrukturës në këtë mjedis.

 

Në vazhdim u promovuan edhe kandidatët nga kjo bashkësi lokale për zgjedhjet e 6 majit. Si zakonisht,fjalën përmbyllëse të tubimit të parafundit promovues  e mbajti  kryetari i PDSH-së Ragmi Mustafa,ngriti lart kontributin e rahovicasve në angazhimin e tyre për çështjen kombëtare si ne Luftën e Dytë Botërore dhe herës së fundit të luftës së UCPMB-së.Mustafa  paraqiti arsyet se pse qytetarët shqiptar duhet ta votojnë Partinë Demokratike Shqiptare dhe ftoi që në mënyrë masive të dalin me 6 maj dhe të hedhin votën e tyre për ardhmërinë e tyre. (Av.Ju&Presheva jone)

SHPËRNDAJE