Në Bibliotekën Kombëtare ‘Pjetër Bogdani’ të kryeqytetit, do të bëhet promovimi i librit me titull ‘Përfitim n’Andrra t’thyeme’ i artistit Çun Lajçi.

Libri përmban poezi nacionale të revoltës dhe pezmit, atdhedashurisë dhe kujtesës.Promovimi i librit me poezi i artistit të skenës dhe të filmit Çun Lajçi do të bëhet sot, duke filluar nga ora 12:00.libri-cuni

SHPËRNDAJE