lokjaNjoftime për të pame

Me rastin e vdekjes së Nënës dhe Gjyshes sonë, njoftohen të gjithë miqtë, shokët, dashamirët dhe farefisi i gjerë për hapjen e të pamës dhe pritjen e ngushëllimeve.

E pamja është hapur ditën e Diel, më 12.06.2016 prej orës 09:00 deri në orën 16:00 në adresën Industriestrasse 8, 6055 Alpnach-Dorf (OW). Për më shumë informata mund të kontaktoni në Tel. +41 (0)79 639 57 22 apo në +41 (0)78 661 55 41.

Familja ALAJ

SHPËRNDAJE