Për komunitetin shqiptarë musliman në diasporë, gjegjësisht në rajonin e Leverkusenit, më datën 10 shtator organizohet një ligjeratë fetare me të nderuarën, znj. Sumeja Peza.

Tribuna fetare e cila është e dedikuar vetëm për gjininë femrore, mbahet në adresën Stadhalle Hitdorf, Hitdorfer str. 113.

Duke pasur parasyshë rëndësinë e tribusë dhe temat të cilat do të shtjellohën nga zonja Peza, ju rekomandojmë që të bëni rezervimin tuaj për pjesëmarrje, tek znj . Fete Ibrahimi në kontaktin: 017 49 579 357.

Të gjithë ju që jeni të interesuar për dituri të reja, jeni të mirëpritur nga organizatorët.

 

10 Shtator

Ora 14:00

Leverkusen – Gjermani

Stadhalle Hitdorf, Hitdorfer str. 113.

 

 

SHPËRNDAJE