Njoftojme te gjithe banoret te komunes se Medvegjes dhe me gjerë, ne Kosove dhe diaspore, si dhe te gjithe miqet e familjes SAHITI nga Llapashtica e Medvegjes, qe neser me date 20.02.2017 ne ora 12:00 do t’i bëjmë homazhet te varrezat e Llapashtices – te varri i LULZIM SAHITI – LULI.

E pikëlluar familja SAHITI

SHPËRNDAJE