shotataaaPreshevë, 3  maj  -Një urim vjen nga “Shotë Golica” e Kuvendit të Kosovës: Pranimi i Kosovës ne UEFA, diçka me shume se një lajm i mire, po vijnë ditët e shqiptarëve… Preshevë, 3 maj – Donika Kada Bujupi, deputetja e Vetëvendosjes. E ka mirëpritur lajmin nga Budapesti për anëtarësimin e Kosovës ne UEFA. “Pranimi i Kosovës ne UEFA, diçka me shume se një lajm i mire, po vijnë ditët e shqiptareve qe ëndrrat do t’i bëjmë zhgjëndrra” ka thënë deputetja Kada -Bujupi për agjencinë e lajmeve “Presheva Jonë”

Donika Kada-Bujupi me këtë rast ka uruar Kosovën dhe gjithë shqiptaret nga Prevezë deri ne Preshevë, Gjenevë, Amerikë e Australi duke porositur ata te gjithë qe e dinë vetën shqiptare te festojnë sot me flamuj KUQ e ZI…që sipas saj “Kosova ne UEFA, kjo eshte nje gezim dhe feste jo vetëm e Kosovës, por e mbare kombit tonë..”

“Përkushtimi sjell rezultate. Urime sportisteve, urime Kosovës.. Aty ku ka përkushtimi padyshim se sjellin edhe rezultate. Urime sportisteve, urime Kosovës…” ka thëne ne fund deputetja e Vetëvendosje Donika Kada Bujupi.

SHPËRNDAJE