Libri “PELLAZGO-DARDANËT NGA ATLANTIDA DERI NË HËNË”  i Orhan Rexhepi, njërit nga ish-Komandantët e UCPMB-së dhe aktualisht kryetar i LKSH-së, pos ne mediat shqiptare pati jehonë edhe ne mediat serbe.,por pak më ndyrshe, ku nuk munguan kirtikat transmeton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Preshevë, 20 maj

 

« Orhan Rexhepi, njëri nga ish-Komandantët e Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, botoi një libër, në të cilën konstaton se të gjithë popujt Europian rrjedhin nga Shqiptarët, përkatësisht nga paraardhësit e tyre Dardanët… » ka shkruar fillimisnt rreth lirbrit të autorirt Rexhepi nga Tanjug.

 

Sipas kësaj agjencie dhe mediave tjera serbe « ky udhëheqës i Lëvizjes Kombëtare Shqiptare, i cili për një kohë të gjatë ishte nën-kryetar i Kuvendit të Preshevës, thotë se kësaj here iu ka rrekur edhe Shkencës, sepse sipas tij në libër ai i citon rreth 700 Studiues Europian dhe Botëror, mes tyre edhe 55 Studiues Serb, gjë që sipas fjalëve të tij ka nxjerrur dëshmi të pakundërshtueshme se Civilizimi Europian rrjedh nga TROJA, në Azi të Vogël.

Libri “PELLAZGO-DARDANËT NGA ATLANTIDA DERI NË HËNË” është botuar në 500 kopje.

SHPËRNDAJE