[wp-like-locker]Aktualisht më të popullarizuarat në mediat serbe  janë dy motrat serbe Natasha, këngëtare dhe  Kristina stoliste…

ndoshta jo për shkak profesionit të tyre, por për shkak kontakteve të shpeshta fizike e buzore që as nata, madje as krevati nuk i ndanë ato. Ato bienë të flejnë bashkë,  e

mëngjesi i qel s’bashku në një krevat me derë të mylluar dy herë në celës…?! VAZHDON përmes LIKE...

 

Fotografitë për hsitroinë e tyre gojë për goje janë botuar edhe në facebook-un e tyre. Pra këto ishin dy motrat serbe Natasha dhe Kristina të dashuruara marrëzisht  (thuajse nuk paska meshkuj tjerë në Serbi, apo ok.. edhe femra tjera…) që nuk i ndan as krevati, në opinoni serbë ka mendime të larmishme dhe debatet dhe polemikat vazhdojnë në mediat e tyre dhe opinonet janë të lamrishme dhe mes mburrjes dhe turpit serbë…[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

SHPËRNDAJE