Kompania “MS Finanz” me seli në Zvicër, është padyshim një histori suksesi dhe kujtim i bukur për secilin bashkëpuntor apo klient me të cilin deri më sot ka bashkëpunuar. E themeluar gati 20 vite më parë, “MS Finanz” vepron kryesisht në Zvicër, por edhe nëpër qendrat tjera të mëdha botërore, duke ofruar një nivel tjetër të të bërit biznes, sidomos në fushën e patundshmërive.

 

I përbërë nga një staf absolutisht fantastik si në aspektin e përgatitjes profesionale ashtu edhe në atë të kujdesit ndaj klientit, “MS Finanz” bën shit-blerjen e patundshmërive me kushtet më të mira për secilin klient të saj.

Nëse shfletoni pak për kompanin, është fare e thjeshtë të kuptoni se ndonëse pronari është shqiptar e krenar, aty bëhet një punë absolutisht profesionale e me kondita zvicerane, si në aspektin e kushteve e mundësive për blerje e shitje, ashtu edhe të kualitetit të ndërtimit të objekteve me të cilat operon në treg kjo kompani.

Na duhet të themi se tregu i patundshmërive dhe mikrofinancimit të Zvicër është një fushë joshëse të cilën e admirojnë shumë individ që të miren me të, por janë të pakët ata që i përballojnë kohës duke qenë korrekt në raport me klinetin, ashtu sic e kërkon shteti zvicera. I tillë, korrekt e profesional është z. Muhamedi, pronari i kompaanisë “MS Finanz” i cili sado që në shpirtë është modest, rigorozitetin dhe mos-tolerancën në lëshime e tregon në punë, duke kërkuar gjithmonë perfekten në raport me bashkëpuntorët e tij.

Vlenë të theksohet se as z. Shabani nuk ka arritur të mos “infektohet” në kuptimin pozitiv të fjalës, që ta tërheqë vendlindja, atdheu, duke investuar në Kosovë nëpër disa lokacione, në fushën e ndërtimit, duke i dhënë sado pak zvicër Kosovës, sado pak kualitet të nivelit zviceran, madje duke ndikuar shumë edhe tek ndërtuesit që kanë pasuar pas z. Shabani, që ta ruajn nivelin e ndërtimit në aspektin e kualitetit, duke e pasur referencë “Planet Residence” si një prej bukurive të qytetit të Gjilanit.

Për më shumë informata për të interesuarit, po ju ofrojmë disa linqe, të cilat do të iu orientojnë tek kompania “MS Finanz”.

SHPËRNDAJE