Maturëntët e shkollës së mesme “Skënderbeu” në Preshevë janë nisur dje në ekskursionin e maturës të cilin si çdo vitë do ta realizojnë në Shqipëri,ku janë sistemuar në një hotel të Durrësit të shtunën rrethë orës 18:00. Nisja nga Presheva është bërë të shtunën megjithëse në mëngjes kah ora 08:00,vonesa kanë pasur ende pa dalur nga qyteti pasi që në stacilinon hekurudhorë treni e kishte bllokuar rrugën dhe kishte probleme teknike për qka nuk mund të lëvizte për disa orë deri sa u riparua.

Durrës 24 maj

Maturëntët e shkollës së mesme “Skënderbeu” në Preshevë janë nisur dje në ekskursionin e maturës të cilin si çdo vitë do ta realizojnë në Shqipëri,ku janë sistemuar në një hotel të Durrësit të shtunën rrethë orës 18:00. Nisja nga Presheva është bërë të shtunën megjithëse në mëngjes kah ora 08:00,vonesa kanë pasur ende pa dalur nga qyteti pasi që në stacilinon hekurudhorë treni e kishte bllokuar rrugën dhe kishte probleme teknike për qka nuk mund të lëvizte për disa orë deri sa u riparua.

Megjithëatë për këtë problem maturantëve nuk i u bërë vonë pasi që ata kanë vazhduar duke kënduar nëpër autobus rrugën drejt Shqipërisë.
Ata në ditët në vazhdim do të vizitojnë Durrësin,Tiranën,Lezhën,Krujën,Shkodrëndhe disa qytete tjera. Deri në këto momente AIK Presheva Jonë njofton se nxënësit nuk kanë asnjë problem shëndetësor,apo diqka të ngjashme dhe se gjithqka i përngjanë një atmosfere festive.

SHPËRNDAJE