”Une jam fanatik. Kam me i krye tana udhezimet e Marko Milosevic’it dhe kam me e cu n’hava me bombe presidentin Boris Tadic, qashty qysh ka lyp. M’ka pague 50 mije euro”, deklaron Miodrag S. (48) nga katundi serb Lasov permes telefonit mobil n’polici. Si i cregulluem mentalisht, Miodrag S. asht identifikue menjihere nga policia dhe asht burgos, tue e e mbajt ne burg per 8 ditet e ardhshme.

MARKO MILOSEVIC M’KA PAGUE ME E VRA TADICIN

”Une jam fanatik. Kam me i krye tana udhezimet e Marko Milosevic’it dhe kam me e cu n’hava me bombe presidentin Boris Tadic, qashty qysh ka lyp. M’ka pague 50 mije euro”, deklaron Miodrag S. (48) nga katundi serb Lasov permes telefonit mobil n’polici. Si i cregulluem mentalisht, Miodrag S. asht identifikue menjihere nga policia dhe asht burgos, tue e e mbajt ne burg per 8 ditet e ardhshme.

SHPËRNDAJE