Ylli muzikës botërore Madonna sot në orët e mëngjesit ishte në Gjenevë  me partnerin e saj (Brahim Zaibat)  dhe dy fë mijë (Lourdes dhe Rocco) duke u kthyer nga  pushimet nga Gstaad kalimthi në Gjenevë për të fluturuar më pastaj për në Nju Jork. Policia në aeroport kishte ngritur dhe mobilizuar numrin e personelit për evitimin e  valës së pasagjerëve të rastit për të tentuar për të marur ndonjë autogram apo zgjatje dore me Madonën. Në ato momente në aeporot u gjend rastësisht ne këto dite pushimi për të pirë një kafe edhe gazetari i agjencisë informative “Presheva Jonë”. Nuhatja, e ndjeja dicka se ‘sishte normale ambienca.. meqë në aeroport mbretëronte je situate jasht normales,  meqë levizje njerëzve bashke me shikimet e tyre ishin te shpeshta dhe ndihej njëfare vape, stresi dhe na shkoi mendja se Gjeneva si qender diplomatike nderkombëtare sigurish vjen a shkon ndonjë diplomat botëtor në aeroport dhe ama kujt nuk i kishte shkuar mendja se Madonna do te veteëtonte, kalonte atypari, para syve tanë..

 

Njeriu, sikur ta dinte bile pak orë para, njeriu ja ishte bërë pak gati, a ja kish pas fut paprfum nja 2- litra nga kembet deri tek koka, shkllap me u bërë uje..vetem e vetem për t’i dal përpara, ne mejdan.. asaj  zonje po ja fat zi :-))) Madje një tifoz i flakt i saj  kur e  pa Madonnën u gjuajt drejt saj si gjyle topi por ai u ndal nga policia e Gjenevës dhe truproja e Madonës. Gazetari i agjencisë informative “Presheva Jonë” mu gjuajt,  nuk gjuajt por pat rastin jo vetëm ta shof (në distancë 1.5 m.) por ta nuhasë erën e parfumit të Madonnës e cila na iku për një kime floku për t’ ja shtreguar dorën.. Madonna, n  iku kesaj radhe, por sigurisht herave tjera sigurisht do ta zëmë  dhe do të jemi më mobilzuar  dhe  kemi jo vetëm  për t’ ja shtrënguar, por edhe për t ja shkundur, nxjerrur prej vendi  vec mos na ardht kurrë..:-)))  Kësaj vizite kalimthi, sa celë e mbyell syte i dhane jehone të edhe mediat zvcierane me tituj te larmishme sikur i gazetës ” 20 minutes” “Madonna cmendi pasagjerët e rastit ne aeroportin e Gjenevës..”

SHPËRNDAJE