Presidenti i Francës, Emanuel Macron, ka pasur fjalë të mëdha për kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, pas takimit që kishte me të në Francë.

Macron e përmendi edhe normalizimin e marrëdhënieve Kosovë – Serbi, për të cilin tha se zëri i Edi Ramës është shumë i çmuar.

“Në të gjitha çështjet rajonale është i nevojshëm normalizimi i marrëdhënieve mes Serbisë dhe Kosovës, ku zëri juaj është i çmuar. Shkëmbimet tona të sotme do të lejojnë të vazhdojmë në këtë rrugë… për të forcuar partneritetin tonë në të gjitha fushat”, tha Macron.

SHPËRNDAJE