Lulzim Maliqi është rizgjedhur në krye të LDK-së në nëndegën e Zürich-ut, të cilën do ta drejtojë edhe 4 vite të tjera.

Lajmin e ka bërë të ditur vet ai, përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook.

Ja postimi i tij:

Sot nëndega e LDK-së në Zürich mbajti Kuvendin IX zgjedhor.

Kuvendi zgjodhi Kryetarin dhe Kryesien e LDK-së të nëndegës së Zürich-ut.
Kryetar u rizgjodhë z.Lulzim Maliqi.

Anëtar të Kryesies u zgjodhen;
z.Hasan Spahiu
z.Franë Lleshdedaj
z.Gazmend Mehmeti
z.Agim Pepaj
z.Halil Elezaj
z.Gani Musliu
z.Rexhep Dreshaj
z.Sevdai Baraliu
z.Jahir Kosumaj
z.Haki Byqmeti
z.Nrecë Gjykaj
z.Arif Sadikaj
z.Sylejman Shabani
z.Rexhep Leci

Në Kuvend prezent ishin 52 anëtar dhe 3 perfaqsus nga Dega.
Në këtë kuvend u zgjodhen 9 delegat që e perfaqsojnë nëndegen në kuvendin e Degës.

LDK-ja është çyskija e Kosovës!

Puna jonë vazhdon, për ta quar amanetin e Presidenti Rugova në vend.

Image
SHPËRNDAJE