nexhiii111Gjenevë, 25 shkurt -Kengetari yne i mirnjohur Nexhat Jaha i shoqëruar nga yjet tona te estrades se muzikes shqiptare Lori dhe Elona  nga sot  dhe gjate diteve te uikinedit për tri dite e tri net rresht (nga 22h-04h) do te mbjane mbrëmje muzikore, siq thone deri  n’sabah, duke  arëgëtuar  shqiptaret e diapsorës në Gjenevë në Zvicër me kenge nga zhanret me te ndryshme. Mbremja muzikore mbahet ne MUST CLUB  Gjenevë,  – Pâquis

 

Adressa:  Rue de Richemond , 10

Pâquis – 1202 Genève

Pronari i MUST CLUB ju mirëpret..Per shkak numrit të madhe te intesuarve, rezervimet mund t’i beni  ne këta numra telelefoni 022.732.57.10 apo 079. 624. 67.78.

nexhiii

SHPËRNDAJE