Në sondazhin tonë të përvitshëm për zgjedhjen e personalitetit të vitit në sport, lexuesve tanë iu kemi dhënë tre emra, që në një farë mënyre i bëjnë “ligjet” e sportit në vendin tone, dikush për shkak të detyrës politike e dikush për shkak të punës që bën.

Në mesin e Ministit të sportit z. Hajrullah Çeku, Trainerit legjendarë Driton Kuka si dhe presidentit të FFK-së, z. Agim Ademi, fitues për të dytin vit rradhaz ka dalur z. Ademi.

Në sondazhë kanë marrë pjesë 954 respodent prej të cilëve mbi 68% kanë zgjedhur z. Ademin si personalitet të vitit në sport, duke lënë pas ministrin Çeku dhe trainerin Kuka me nga 19% dhe 13%.

Ky rezultat ba bënë të besojm se buron nga këmbëngulja e z. Ademi që grupet e interesit tji mbajë larg sportit më të bukur në botë.

SHPËRNDAJE