kossDega e LDK-së në Zvicër, organizon një manifestim kulturore në të cilën do të argëtojnë këngëtare e këngëtar të mirënjohur si dhe Grupi i valleve në Diskotekën shqiptare RELAX me pronar Milaim Vokshit në Sirnach TG, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” nga Zvicra.

Ftojmë veprimtarët dhe aktivistët e Degës së LDK-së, anëtarësinë e gjerë dhe bashkatdhetarët, bashkë me familjet e tyre për të marrë pjesë në një program kulturor e artistik kushtuar kësaj ngjarje të rëndsishme historike
Data: E diel, 26 qershor 2016
Ora: 13:30
Adresa: Dancing “RELAX“, Fabrikstrasse 8 / 8370 Sirnach (TG)

SHPËRNDAJE