Një ari i madh polar është parë duke kafshuar një ari tjetër polar. Kjo ka ndodhur në akullnajat e detit Arktik.

Arinjtë zakonisht gjuajnë foka, por nëse ato mungojnë, atëherë grabitqari i madh mund të kërkojë ushqim zëvendësues.

Megjithëse dihej se arinjtë e shqyejnë njeri-tjetrin, këto pamje janë të parat që tregojnë një gjë të tillë. Kjo ndodhi vjen edhe për shkak të ndryshimeve klimatike, çka ka sjellë vështirësi për mbijetesë tek arinjtë dhe ka bërë që ata të kthehen në “kanibalë”, transmeton BW.

SHPËRNDAJE