Të gjithë jemi koshient me faktin se politikanët shqiptarë, kohët e fundit nuk po arrijnë të kenë një gjuhë të përbashkët, po flasim këtu për kryeministrin Rama, z. Abazovic, z. Albin Kurti, të cilët më shumë duket se kanë pika ndarësë sesa pika që i unifikon.

E njëjta gjë nuk mund të thuhet edhe për sportin, për futbollin. i pari i Federatës së Futbollit të Kosovës, z. Agim Ademi, gjatë ditës së sotme është parë në Monte Carlo, në një event të UEFA-së, së bashku me të parin e Fedetatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut, z. Muhamed Sejdini si dhe me të parin e Federatës së Futbollit të Shqipërisë, z. Armando Duka, i cili edhe përbën një krenari më vete, pasi që është shqiptari i parë i cili në mandatin e tijë të dytë, si anëtar i KE të UEFA-së.

Natyrisht, kjo është një arritje e madhe për futbollin shqiptarë i cili viteve të fundit, nën drejtimin e kësaj treshe, po përjeton zhvillimin më të hovshëm në histori.

Këtu vlenë të theksohen sukseset edhe të klubeve të tria federative, si Shkup, Struga të Maqedonisë së Veriut, Ballkani e Gjilani, të Kosovës, Triana e Partizani të Shqipërisë.

SHPËRNDAJE