Fustane dhe Dekore të ndryshme (Veshje Islame) me Modë Islame & Tradicionale Shqiptare si dhe MakeUpp & Rregullimin e TURBANEVE në mënyrë Profesionale, shkruan Kosovarja.

 

Në Kosovë shumë shpejtë do të arrij dhe hapja e “Islamic Fashion Mode” – Mode Islame & Tradicionale Shqiptare,  ku të gjitha vajzat e interesuara për Veshje Islame dhe atë Tradicionale do të mund të kenë tani më një zgjidhje adekuate, për Dasmën dhe Ahengun e tyre Familjare… Në kuadër të Event Creative Dasma IME – e cila merret po ashtu edhe me dekore të dasmave dhe Ahengjeve të ndryshme familjare!


 

SHPËRNDAJE