besdffff1Në Kosovë nuk eshte e vetmja opozita kunnder qeverise se brisht , ne ikje Thaci-Mustafa, por edhe shume akademike, imntelektual, studente por edhe vete anetare e depuetet te LDK-së ne parlamentin e Kosovës  jane kunder kesaj qeverie siq e quajne ata mafioze dhe te kriminalizuar.  Sipas analisteve kosovar qëllimi  është i qartë që të rrëzohet qeveria që drejton nga PDK-LDK dhe kryeministri Mustafa dhe t’i ktheht imazhi reputacioni i Kosoves ne arenen nderkombëatzre dhe te nis rintegrimi i Kosoves ne isntacat evropiane me t ecilen qveria tkaule ka ngecur Kosova dhe vazhdon e t ejet evrime , madje siq thine shpelle  zeze ne Evropë ?!

Pra, qëllimi i krejt  është i qarte dhe patriotike që të rrëzohet qeveria që drejton nga PDKSHIKLDK. Këtë e dshorijne jo vetme opizita e bashkuar shqipatre por edhe  patirotet dhe ata q ejane duan t emiren e Koovës brenda e rreth LDK-së po e thonë shumë qartë, sikurse Arben Gashi e shume te tjere. Dhe cuditerisht kete qeveri artificiale te binjnakezuar me Thacin ne kuvendin e Kosovës e mbrojne  ata depuet qe nuk ka te vrare asnje familjar gjate luftes ose pas luftes asnje te vrare ne radhet e LDK-së ?!

SHPËRNDAJE