Mula do të jetë në rolin e Mimit në operan “La Boheme” të Puçinit si e ftuar speciale. Performanca e saj është në kuadër të Protokollit të nënshkruar së fundmi për bashkëpunim mes Teatrit Kombëtar në Beograd dhe në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit në Tiranë

SHPËRNDAJE