Tërheqjen e Tatlises nga kandidatura e kandidatit të pavaruar nga Sanliurfa për zgjedhjet e ardhshme në Turqi e ka paralajmëruar familjarët e tij. Këtë e ka konfirmuar edhe zëvendisi i Partisë Drejtësi dhe Porsperitet (AP) Seyit Eyyüpoğlu duke mos dhënë kurrëfarë shpjegimi, njofton korrespondentja e agjencisë informative  “Presheva Jonë” nga Stambolli.
 
Elvane QEMAJLI
Stamboll, 2 maj / AIK-Presheva Jonë

Këngëtari famshëm turk Ibrahim Tatlises edhe pse e kishte ndërmend që të paarqitet si kanduidat i pavârur në zgjedhjet e ardhshme parlamentare në Turqi më 12 qershor të këtij viti, ai këtë nuk do ta bëjë, raporton agjencia informative “Presheva Jonë.
Tërheqjen e Tatlises nga kandidatura e kandidatit të pavaruar nga Sanliurfa për zgjedhjet e ardhshme
në Turqi e ka paralajmëruar familjarët e tij. Këtë e ka konfirmuar edhe zëvendisi i Partisë Drejtësi dhe Porsperitet (AP) Seyit Eyyüpoğlu duke mos dhënë kurrëfarë shpjegimi.

Por parlamentari turk Faruk Çelik rreth tërheqjes së kandidaturës se Ibrahim Tatlesisi , duke i dëshriura rehabilitm të skseshëm, ju ka deklaruar gezarëve se ai nuk ka pranuar zyrtarisht asgje nga kandidati i Sanliurfa e as nga fanilja e tij…Do theksuar se Ibrahim Tatlesis me 14 mars të këtij viti i kishte shpëtuar një atentati  mjaft të rrezikshëm kundër tij në Stamboll duke shtier mbi të 11 plumba, kurse 4 kishin goditur trupin e e këngëtarit të shquar turk. Por pas intrebenimit ë shpejtë jeta e tij ështe jashte rrezikut dhe ai gjendet për rehabilitim në njërinj nga spitalet e Gjermanisë. Gjendja e tij momentale është përmisuar dukshëm.

SHPËRNDAJE