Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK’së, Enver Hoxhaj, tha se do të qëndrojnë në opozitë. Me rezultatet e numërua deri më tani PDK renditet e dyta.

“PDK nuk do të jetë pjesë e qeverisë me Lëvizjen Vetëvendosje sepse kemi dallim të madh në orientimet tona politike dhe nuk bëjmë kompromis mbi vlerat në të cilat është ndërtuar dhe qëndron PDK’ja”, tha Hoxhaj.

“PDK do të bëjë përpjekje maksimale që të sigurojë funksionim normal të parlamentit dhe mbi të gjitha që të mundësojmë që të rritet mirëqenia e qytetarëve në një plan afatgjatë’, th Hoxhaj.

“Do të jemi faktor i stabilitetit nga pozita e partisë më të madhe opozitare në vend”, tha

SHPËRNDAJE