GËZUAR “PARLAMENT” I BABA DIMRAVE !

  Shqiptarët a kanë nevojë për një “parlament” të Baba dimrave ?


Shefi rubrikës së humorit në redaksinë e Agjencisë Informative “Presheva Jonë” propozon që të formohet një paralament i “babadimrave”, se prej këtyre tanve s’ka gjë, kta asgjë nuk po japin, vec do ligjeve e ato as vet nuk po i zbatojnë…kështu që bile në fund të vitit këta deputetët baba dimra na japin dhurata…Edhe këta nëse nuk na japin asgjë me rastin e ndrrimeve të motmoteve, nuk di tash ku është dallimi mes parlamentarëve tanë me kravata e me lesh të zi dhe këtyre në foto lart me lesh të bardhë…?!

SHPËRNDAJE