Futbollisti i nohur shqiptar në Luginën e Preshevës z.Faruk Naziri (KF « Tërnoci ») nga Bujanoca  nga , ka rrrahur gjyqtarin serb, Dalibor Zlatkovic  dhe është dënuar më një vit moslojë, njofton agjencia informative « Presheva Jonë »

 

 

Tërnoc, 22 shtator

 

Faruk Naziri , futbollisti i klubit fuptbolistik “Tërnoci”  nga Bujanoci është dënuar,  duke humbur të drejtën e tij për një vit t’mos luaj asnjë ndeshje, për shkak  se ka sulmuar dhe rrahur rreptë  gjyqtarit serb, Dalibor Zlatkovicin. Për ket rrahje kan shkruar edhe mediat serbe (Fudbaler kluba Ternoci iz Bujanovca Faruk Naziri kažnjen je zabranom igranja od godinu dana zbog napada i udaranja sudije Dalibora Zlatkovića)

 

Incidenti ka ndodhur ukinedi e fundit,  gjatë ndeshjen e fundit  (Tërnocit dhe Pçinjit, në xhiron e dytë të Ligës rajonale në Serbi), Vec tij, edhe Valon Ramadani, portier i KF “Tërnoca” për shkak të incidentit të një incidenti të ngjajshëm është dënuar me moslojë për gjysëm viti., ndërsa me dy lojë të ndaluara eshtë futbollisti tjetër  Rizvan Murati.

 

Drejtori i ligës futbollistike Pçinja, Nenda Geordjevic, ka dekalruar se anëtarët e Komisionit Disiplinor, pas lojës,  për shkak të organizimit të dobët të ndesjes, ka dënuar KF “Tërnoci” me 50 euro.

SHPËRNDAJE