Ish futbollisti i mirenjohur, Avni Shala eshte treguar i ashper ndaj komisionit per licensim te MKRS-se, te cilet sot i kane kerkuar KE te FFK-se pezullimin e te parit te saje, z. Agim Ademi.

Shala ka thene se ka thene se me keso kerkesa, ne futboll po pretendohet te sillet anarki, e kjo sdo te ndodhe sepse kreun e FFK-se e zgjedhin organet e saje dhe besimin ia falin apo marrin vetem ata.

Ja postimi i z. Shala:

 

“Komisioni i Ministrisë së Sportit i ka kërkuar Agim Ademit të jap dorëheqje nga posti i kryetarit të FFK-së.
Pytje per komisionin politik te MKRS
1.A është zgjedhur Agim Ademi me vota te antarve te Ministris.
2.Nje komision i infiltruar krejtsishtë politikë
3. Nje komision qe nuk guzon edhe nuk i perketë te kerkoj nje gjë te till,
4.Një komision qe kerkon anarki ne futbollin e Kosovës
5.Nje komision qe deshiron ta kthej futbollin e Kosovës nga zero.
Te dashurë antarë te komisionit MKRS
Agim Ademi eshtë zgjedhur ne postin e kryetarit me vota te antarve dhe delgatve te FFK
Aty ka nje komitet Ekzekutiv
FFK është ne dy shtepitë e futbollit FIFA dhe UEFA
Andaj larg duart nga futbolli
Larg nga ëndrratë e rinis Kosovës
Futbolli i Kosovës i ka mbaruar vutjet e veta
Dhe nuk do ti perseris per disa dashsa keq qe jon pak ne Futbollin e Kosovës
KOSOVANËEURO2024

SHPËRNDAJE