Kompania më serioze në vend për transportin e udhëtarëve, me përvojë shumë vjecarë, “Barileva Turist” edhe këtë vit është më e përgatitur se kurrë në shërbim të bashkatdhetarëve tanë në diasporë.

“Barileva Turist” me stafin e sajë professional, tashmë janë gati me gjithë stafin e sajë në shërbim të udhëtarëve, me autobusët e tyre më komod, në destinacionin Gjermani – Kosovë dhe anasjelltase, edhe atë dy herë në javë, në linjën Gjermani-Austri-Slloveni-Kroaci-Mal i Zi-Shqipëri dhe Kosovë.

Mjafton një telefonatë e juaja në numrat e mëposhtëm, dhe merrni ulësen tuaj më të sigurtë drejtë atdheut.

 

Nisje të rregullta 𝟐 𝐡𝐞𝐫𝐞̈ 𝐧𝐞̈ 𝐣𝐚𝐯𝐞̈ Gjermania- Kosovë në linjen: 𝐕𝐢𝐣𝐚 𝐀𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢- 𝐒𝐥𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢- 𝐊𝐫𝐨𝐚𝐜𝐢- 𝐌𝐚𝐥𝐢 𝐙𝐢- 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐞𝐫𝐢.

Nisja nga:

𝐁𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧

𝐎𝐬𝐧𝐚𝐛𝐫𝐮̈𝐜𝐤

𝐁𝐢𝐞𝐥𝐞𝐟𝐞𝐥𝐝

𝐏𝐚𝐝𝐞𝐫𝐛𝐨𝐫𝐧

𝐊𝐚𝐬𝐬𝐞𝐥

𝐅𝐮𝐥𝐝𝐚

𝐖𝐮̈𝐫𝐳𝐛𝐮𝐫𝐠

𝐍𝐮̈𝐫𝐧𝐛𝐞𝐫𝐠

𝐍𝐞𝐮𝐦𝐚𝐫𝐤𝐭

𝐑𝐞𝐠𝐞𝐧𝐬𝐛𝐮𝐫𝐠

𝐒𝐭𝐫𝐚𝐮𝐛𝐢𝐧𝐠

𝐃𝐞𝐠𝐠𝐞𝐧𝐝𝐨𝐫𝐟

𝐏𝐚𝐬𝐬𝐚𝐮

Për informata dhe rezervime

24-7 qendra e thirjeve:

Gjermani:

+49 211 550 445 90

+49 173 204 04 09

Kosovë:

+383 38 606 333

+383 46 606 333

+383 44 162 498

+383 49 671 111

 

SHPËRNDAJE