Ështe miratuar me shumice votash statuti i ri i FFK-se,  ne perputhje te plote me UEFA dhe FIFA.

Ne prani te delegateve, perfaqesuesve te ministrise, perfaqesues te UEFA e FIFA, por edhe perfaqesues te federate se futbollit te Shqiperise, eshte miratuar me 48 vota pro, 1  abstemin, 5 nuk votuan fare dhe asnje vote kunder, statuti i ri dhe me bashkekohore i FFK-se.

I pari i FFK-se ne prani te te pranishmeve duke i pergezuar te gjithe per statutin e ri, u shpreh i lumtur se Federata e Futbollit te Kosoves perfundimisht po behet me statutin me te mire te federatave ne Ballkan por dhe me gjere.

SHPËRNDAJE